Πρόγραμμα ιατρικής φροντίδας/ αντιμετώπισης φλεβικών παθήσεων πολυτέκνων γονέων

Συνεχίζεται ως σήμερα, 2022, με επιτυχία, χάριτι Θεού, το Πρόγραμμα Ιατρικής Παροχής στην πολύτεκνη μητέρα και τον πολύτεκνο πατέρα.

Ως είναι γνωστό, από τον Ιούνιο 2019 για τις μητέρες και από τον Μάρτιο του 2020 για τους πατέρες, ο Σύλλογος μας, θέλοντας να υποστηρίξει ουσιαστικά την πολύτεκνη οικογένεια, συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση αγγειολογικών- αγγειοχειρουργικών προβλημάτων/ φλεβικών παθήσεων, με πλήρη ανάληψη του κόστους διάγνωσης & χειρουργικής αποκατάστασης & νοσηλείας (μηδενική επιβάρυνση γονέα), σε συνεργασία με την Κλινική "Animus Κυανούς Σταυρός" και τον Ιατρό Αγγειοχειρουργό, Δρ. Ιωάννη Τζορμπατζόγλου (MD, MSc- Master σε Ενδαγγειακές Τεχνικές), τηλ. 2411115911.

Καλούμε τα μέλη μας να επωφεληθούν & να επικοινωνήσουν απευθείας με τον ιατρό (προϋπόθεση το θεωρημένο πάσο).

Ευχαριστούμε εκ νέου θερμά τον ιατρό Αγγειοχειρουργό κ. Ιωάννη Τζορμπατζόγλου. Ευχόμαστε ο Θεός να φωτίζει το νου & να στηρίζει το χέρι του. Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπρόεδρο του ομίλου Animus ιατρό Γαστρεντερολόγο κ. Ιωάννη Νταβέλη, για την άμεση έμπρακτη ανταπόκρισή του, ως & τον ιατρό Γενικό Χειρουργό πολύτεκνο Νικόλαο Παπαϊωάννου, χωρίς την πολύπλευρη βοήθεια του οποίου δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα.

Θυμίζουμε από την πρώτη ανακοίνωσή μας: 
Στην πολύτεκνη ιδίως μητέρα ο Σύλλογος οφείλει την ύπαρξή του. Κυοφορεί, τίκτει, ανατρέφει το τέκνο αποκλειστικά για περισσότερους από 16+ μήνες καθολικής αφιέρωσης. Το ίδιο διάστημα πρέπει να κοπιάζει και για άλλα 3, 4, 5, 6 κλπ τέκνα, για τον σύζυγο, για την εργασία της. Ήδη το έργο είναι οριακό. Πέρα από αυτό, οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας "μένει" συνήθως "πίσω", για πρακτικούς, οικονομικούς ή αμιγώς ιατρικούς λόγους. Ανακύπτει όμως δριμύτερο μετά, ενώ υποβαθμίζει εξ αρχής την ποιότητα ζωής της γυναίκας και έμμεσα όλης της οικογένειας. Οι φλεβικές παθήσεις είναι σύνηθες φαινόμενο, λόγω εγκυμοσύνης (συνεχών), κόπωσης- έλλειψης ξεκούρασης, ύπνου & εν γένει τρόπου ζωής.
Ο Σύλλογος μέτρησε τις δυνάμεις του, έθεσε στο επίκεντρο της δράσης του την πολύτεκνη γυναίκα & μητέρα, αναζήτησε ευαίσθητους ιατρούς & φορείς, παρόχους υπηρεσιών υγείας, βρήκε ανταπόκριση, και παρέχει/ καλύπτει στις γυναίκες- μητέρες μέλη του, μετά από κατά πλειοψηφία απόφαση του ΔΣ (Χρ. Παπαϊωάννου, Αθ. Μπίκας, Δ. Οικονόμου, Ν. Τσιόγιας), το κόστος διάγνωσης και χειρουργικής αποκατάστασης φλεβικών παθήσεων. Σκοπός είναι πρώτα η έμπρακτη βοήθεια στην μητέρα, αλλά και η ενημέρωσή της για νέες τεχνικές & δυνατότητες πρόσβασης σε προσιτές ιατρικές υπηρεσίες, ιδίως για γυναίκες της επαρχίας μας. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε να χαίρεται τα όμορφα χρόνια της και τα παιδιά που μας χαρίζει ο Θεός. ΣΗΜΕΡΑ. Ο Σύλλογός μας δεν έχει πολλά χρήματα. Όμως είναι ο Σύλλογος των πολυτέκνων γονέων και των νέων παιδιών τους.
Είναι ο πιο δυναμικός Σύλλογος που θα μπορούσε να υπάρχει. Κάποιοι μπορεί να γελάσουν με τον προϋπολογισμό μας, μπορεί να είναι ένα μηνιάτικο για αυτούς. Όμως δεν είμαστε τα χρήματά μας. Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο, κάτι διαφορετικό. Αλήθεια, πώς μεγαλώνουμε, πώς σπουδάζουμε τα παιδιά μας; Με τι προϋπολογισμούς;

Για εμάς, η πολύτεκνη γυναίκα και μητέρα του Συλλόγου μας είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας. Ανεξαρτήτως λιγοστών οικονομικών, όταν νοσήσει, πρέπει να έχει την φροντίδα που αξίζει και μπορεί να της δοθεί.